lizusa - Tanker rundt USA

Tanker rundt USA

bloglovin Før avreise // 06.feb.2011 @ 16:27 // Kommentarer (16)

"Skal du til USA?! Så spennende! Hvor i Usa skal du, da?"
"Vet ikke"
"Vet du ikke????!", så himler de oppgitt med øynene.

 

Jeg kan sitte opp til flere timer dagen på pc'n for å lese om utveksling/USA. Jeg planlegger første samtale med fremtidig vertsfamile i hodet, og synes det er like spennende hver gang. De (samtalene, haha) er så dumme at jeg blir flau, håper for familiens skyld at de ikke vil komme til nytte. Hehee.

Også leser jeg blogger, da. Folk som er kommet så langt i prosessen at alt er klart. Så tenker de; tør jeg dette? kanskje jeg egentlig ikke burde?

 

Herregud.. Jeg har ikke hatt den følelsen enda, jeg.

Henger jeg på etterskudd, eller er jeg alt for klar?

 

Tror lysten min på denne opplevelsen er for stor til å skyggelegges av dårlige og negative tanker. Er så motivert for året som det går an å bli. Jeg holdt på å ikke kunne få dra av diverse grunner, men lyktes til slutt (wonderwoman, yeah!!)

Forventninger til året? Alle ber oss om å holde forventningene lave, prøve å forestille oss minst mulig om hvordan året skal bli.  For USA er ikke som våres kjære hjemland, Norge. Og tydeligvis har det vært vanskelig å forstå for enkelte. Det verste som kan skje er jo at USA er som Norge! Synes jeg, da. Det er forskjellene jeg gleder meg til, oppleve en annen livsstil enn hva jeg er vandt med.

Jeg gruer meg ikke. Mens et par tusen sitter med sommerfugler i magen, planlegger jeg outfit for flyturen.

Om 4-7 måneder er det sikkert omvendt. Da spretter øyeepla ut og hjernen er uttørket etter store mengder lekkasje. Også sprenger nerver, tårekanaler og alt som er. Så kommer sikkert et lite sammenbrudd og jeg ber hellige Obama om å nekte meg boende i landet hans som utvekslingsstudent.

Plutselig befinner jeg meg i vertsfamiliens hus, med teppegulv og sennepsgule vegger; klar for ti usigbare måneder. Med Mcdonalds!!! bare tulla; salat, seff

 

Lurer på hvor jeg befinner meg neste gang denne datoen slår. Det er et helt år til. Hvilken seng jeg sover i, hvilket hus og hvilken familie. Hvilken region, hvilken stat og hvilken kultur.  Når starter jeg på skolen på i morgen? Hvilket fag vil være førstemann til å ønske meg velkommen til nok en ny skoledag? Hvorvidt velkommen skal vinkles i en god vinkel eller ei gjenstår vel bare å see.. hehee :)


Til syvende og sist tror jeg det er jeg som vil stå igjen med flest nerver.

##: innlegget er så flaut at jeg ikke tør å lese gjennom det, sååe skrivefeil etc. blir stående :-):-)


  16 kommentarer

Kesia Olsen i Florida 11/12
Jeg driver også og planlegger samtaler! Det er jo helt latterlig, men det er bra jeg ikke er alene om det... Jeg kan også sitte i timevis bare for å lese om forskjellige steder i USA, studenter som er der nå osv. Det er helt sykt hvor opptatt jeg har blitt av det. Litt for drøyt, kanskje? Det syns selvfølgelig ikke jeg da, men vennene mine kan vel synes at det blir litt i det meste laget.
06.feb.2011, 22:00
http://www.kesiafl.blogspot.com
Lene
Kjempebra skrevet! Jeg kjenner meg veldig godt igjen. Den følelsen om at jeg ikke tør og at jeg ikke burde reise har aldri truffet meg, tror ikke jeg kunne vurdert å ikke reise. Jeg har vært klar for å reise i 2 og ett halvt år, slik at jeg nå har blitt så vandt med tanken om at jeg reiser. Samtale med vertsfamilien har jeg også hatt i hodet mitt haha, og flyturen er det masse tanker rundt. http://www.youtube.com/watch?v=suqwGJwesPo&feature=mfu_in_order&list=UL Her er en video fra flyturen over til USA, gleder meg syykt når jeg ser sånne videoer!
07.feb.2011, 23:00
http://leneiusa.blogspot.com
Cathrine
Heisann!reiser på utveksling til høsten jeg og, så tenkte vi kunne linke til hverandre? :-D
08.feb.2011, 18:19
http://logc.blogg.no
Benedicte Brovold
Hei, jeg reiser også til USA neste år:) linke? :)
Cathrine, i Wisconsin
SV: Kult! :-D

Ah, samme her! hadde ingen første halvår, men nå kommer det strømmende :p
09.feb.2011, 16:51
http://logc.blogg.no
Kamilla
Så fin blogg :) jeg reiser med AFS til USA til høsten! Link meg gjerne ;)
10.feb.2011, 15:04
http://kamillainusa.blogg.no
veronika
:D
10.feb.2011, 21:15
Oline
Lenker deg:-D
Eline i Oregon, USA
Jeg drar også til USA med explorius/ICES, linker deg:)
19.feb.2011, 22:45
http://elineiusa.blogg.no/
Lene
Sv: Høres ut som meg! Jeg spilte fotball i maange år, men tror egentlig bare jeg var dårligere når jeg sluttet i 8ende enn da jeg startet haha. Nå liker jeg å spise sjokolade, muffins, drikke cappuccino og slappe av, men har planer om å begynne å trene igjen snart!

La forresten ikke merke til det du hadde kommentert på det forrige innlegget mitt før nå. Men jo, jeg tror vi er ganske like! Jeg også er veldig gårlig til å fullføre ting, så derfor fikset jeg hele skapdøra på en dag istedet, og har ikke gjort noe mer siden...

Å, kult at noen fikk inspirasjon fra meg! Selv om min sparing ikke gikk så bra, for nå reiser jeg til Aberdeen i vinterfien på shopping haha. Heldigvis er Aberdeen billig, og jeg er glad bare jeg får reise rundt!
20.feb.2011, 18:18
http://leneiusa.blogspot.com
Ebba
SV: Tusen takk:D linker deg og!
20.feb.2011, 18:30
http://ebsusa.wordpress.com
Lene i Tennessee 11/12
sv; kjempebra! :D
23.feb.2011, 20:02
http://lenehsusa.blogg.no
Andrea
husker det var så sykt irriterende når folk spurte hvor jeg skulle, og jeg ikkke kunne svare dem ;p
03.mar.2011, 14:48
http://andreainusa.blogg.no
idaainusa
Hei:) Jeg reiser også med explorius 2011/2012! Linker deg:D
05.mar.2011, 12:27
http://www.idaainusa.blogg.no
idaainusa
Har en utvekslingsutfordring til deg på bloggen min:D
06.mar.2011, 11:23
http://idaainusa.blogg.no
Helene
Bra skrevet! :D
15.mar.2011, 23:44
http://www.hefraas.ipublish.no

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits