lizusa - Rektor ville ikke ha meg inn på skolen

Rektor ville ikke ha meg inn på skolen

bloglovin Før avreise // 30.mar.2011 @ 10:29 // Kommentarer (3)

Vertsmor var her om dagen innom Scottsbluff High School for å søke meg inn på skolen. Det hun hadde fått fra rektoren var et klart NEI, og at jeg MÅTTE ha fylt 17 år innen jeg kom dersom jeg skulle få plass. Problemet var at jeg er enda 16 når jeg kommer over, og har ikke bursdag før i oktober..  Så vertsmor ble litt aarg, og sendte vertsfar bort.  Han er visstnok flink på å få folk til å gjøre som han vil. (Haha!)  

Og vertsfar is the maaaaan, for i dag ble jeg skrevet inn som elev 2011/2012!!!! OG jeg blir mest sannsynlig SENIOR! Awesomeeee!!   

Det er serriøst rørendes alt både områderep. og vertsfamilie sier til og gjør for meg. Utrolig glad i de allerede.Så jeg skriver bare litt kjapt om skolen nå, så kommer et lengre innlegg med mer spesifkke fakta om både skole, sted og familie litt senere :-)

 

Skolens navn: Scottsbluff Sr. High
Antall elever: 870
Skolens farger: rød og svart
Skolens maskott: tigerJeg har også fått en god del spørsmål i det siste, så den 6. apil samler jeg sammen alt og svarer i et stort innlegg :-)Har du fått vertsfamilie? Hvor vil du helst komme?


  3 kommentarer

Sofie i Arkansas, USA
Så bra det fikset seg :)

Jeg har litt lyst komme til Texas kanskje, utenom det så er det samma for meg hvor jeg kommer :)
30.mar.2011, 17:18
http://www.sofieusa.blogg.no
Aina
Jeg kommer til å bli Senior! :D Er så glad for det. Vertsmor har sendt et par ark i posten med fag jeg kan velge i usa. åå jeg gleder meg vilt!
30.mar.2011, 18:48
http://ainasa.wordpress.com
Liselotte i Nebraska 11/12
@ Sofie: Texas hadde vært suupeeert. Det er jo også en god del som kommer dit, så det er jo faktisk sjans! :--)

@ Aina: Jaa, tror jeg hadde blitt skuffa om jeg hadde blitt Junior.. Heh. Åh, heldiggris! Tror ikke jeg får vite noe sånt før jeg faktisk kommer dit. Håper detttt
30.mar.2011, 20:14
http://lizusa.blogg.no

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits