lizusa - Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

bloglovin Før avreise // 17.mai.2011 @ 23:03 // Kommentarer (5)

Lovte egentlig meg selv å ikke skrive et sånt innleg, men joda! Neste 17. mai er jeg jo utenfor norske landområder, og det ville vel vært litt teit å skulle gå i et 17.mai-tog midt i Nebraska, helt alene,  med et stort norskeflagg. Dere vet; store, øde sletter og en evig motorvei, og så plutselig en nordmann i bunad. Men lover, skal prøve å få med vmor på det!! Jeg har 87 dager igjen i Norge, dere! Det er SYKT! Selvom jeg fremdeles ikke har innsett at jeg skal dra enda. Vmor ville forresten ha en tidligere avreise så vi kunne bli bedre kjent før skolestart, så jeg sendte Explorius en mail.  Tenk da, enda tidligere! Jeg må jo snart kjøpe GAVE og PAKKE!! Neida, hehe. Driver an med en scrapbook til de, da :-))

 Har akkurat sendt over sjokolade til både vertsfamilie og områderepresentant. Vmor er syk for tiden, så sendte hu litt ekstra!

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive, så jeg håper bare at alle hadde en SUPER 17. mai!!!  Øvde på tyskgloser, jeg. Brötchen mit Käse!


  5 kommentarer

stine
Det er så sykt å tanke på hvordan utvekslingsåret vårt nærmer seg!:D Jeg er så innmari spent! Rart å tenke på at neste 17.mai sannsynligvis e en vanlig skoledag, og at ingenting kommer til å være som vanlig. Jeg tenker å ta med litt sjokolade til v-familien, og kanskje filmen "Trolljegeren", ostehøvel eller noe annet lignende typisk norsk... kommer vel litt ann på hva jeg får plass til i kofferten, haha:D

Ich glaube das ich keine mehr Deutsh prüfung habe!:D (Hahha, tyskskils delux).
17.mai.2011, 23:55
http://stiinusa.blogspot.com
Kesia Emilie i Florida
Bare 53 dager til jeg reiser!!! Wæææh!!!
18.mai.2011, 00:40
http://www.kesiafl.blogg.no
Charlotte i USA
Gratulerer med dagen i Norge :D Håper du hadde en fantastisk dag!! :)
Holder faktisk på med scrapbook fra året mitt her borte, sykt trist egentlig :P
18.mai.2011, 07:29
http://charlotteiusa.blogg.no
Liselotte i Nebraska 11/12
@ Stine: SPENT, jaa! Blir sikkert utrolig rart å sitte på skolen mens hele Norge er ute og går i tog og spiser is. Og TROLLJEGEREN - ååh, så god idè!! Vertsmor har etterspurt norske matoppskrifter, så skal hvertfall ta med det. Og sjokolade, ja! Men har de ikke ostehøvel der borte? BRUNOST! ååh.

Herregud, så flaut! Det der måtte jeg ta i Google translate........ Heldig! Er nok et par tyskprøver igjen her.. Alt skjer nå! Æsj, mai!

@ Charlotte: Fantastisk dag hadde jeg, jaa! :) Du er vel russ du nå neste 17. mai?! Åå, skal du gi scrapbooken til vertsfamilien din eller beholde den selv?
19.mai.2011, 19:40
http://lizusa.blogg.no
Kristina
håper du koste deg :D
21.mai.2011, 22:20
http://kristinaabj.blogg.no

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits