lizusa - Vertsmor har lagt planer + tryout for cheerleading!

Vertsmor har lagt planer + tryout for cheerleading!

bloglovin Før avreise // 29.mai.2011 @ 01:32 // Kommentarer (15)

For en veldig god stund siden fikk jeg en koselig mail av vmor. Hun hadde listet opp noen av de uendelig tingene hu ville vise og ta meg med på! Jeg blir nok å få oppleve litt av hvert, spesielt historiske steder(!!), heheeh

 

Riverside ZooBilde,bilde,bilde,bilde,bilde
Denver Zoo (Colorado)Bilde,bilde,bilde,bilde, bilde
Custer State Park (South Dakota)Bilde,bilde,bilde,bilde,bildeRush More (South Dakota)Cheyenne

Denver (Colorado)

 

Og sååå skal jeg til Elitches, bitches!! (Colorado)


 

+++ myye mer, men resten hadde dårlige bilder eller ikke fult like gøy, heeheh :) Skal visst få oppleve Amerika ordentliig! Hawaii, New York LML.

 

Har jeg forresten sagt at jeg skal på tryout for cheerleading når jeg kommer ned? Vmor har allerede snakket med rektor, og har da fått ordnet meg en tryout. HEEEeerregud, håper ikke jeg må stå alene i en stor gymsal, skrike og duske! Hahaha. Flere som vurderer.. cheer? :--)


  15 kommentarer

Kesia Emilie i Florida
ÅÅÅh, jeg vil også på cheer tryouts!! Haha, nå fikk jeg skikkelig motivasjon til å høre med rektoren selv :D Men ja, hadde vært skummelt å måtte stå i en svææær gymsal helt alene og drite seg ut! Kan du noe cheerleading fra før av? Gikk på det selv i sånn... ett og et halvt semester, så det eneste jeg kan er å slå hjul og ta forlengs og baklengs rulle... Ikke så mye, med andre ord! :D
29.mai.2011, 14:15
http://www.kesiafl.blogg.no
Aina
Tror cheerlaget på skolen min suger, så jeg kunne kanskje tenkt meg å vært med på det :D
29.mai.2011, 17:37
http://ainasa.wordpress.com
Marte:)
Hei!:) Det er kanskje litt frekt og spørre..men hvis du hadde hatt tid, kunne du kanskje ha lagd en header til utvekslingsbloggen min om England?:)
29.mai.2011, 21:23
Andrea
heldig!! åå jeg vil være med på noe dans, jeg vet ikke med cheer, men tørr ikke å gå på tryout tror jeg! hørt at det er sånn at du liksom må danse alene foran dommere, hvis ikke det bare er på film da, haha :p og at du må lære deg en koreografi som du skal fremføre! :-/ Har du gått på det før? :)
29.mai.2011, 22:21
http://andreausa.blogg.no
charlotte
Er Riverside Zoo den samme som Henry Doorly i Omaha? Hvis ikke maa du faa hun til og ta deg med der! Ogsaa Pioneer Village i Minden (tror det er der det ligger) :-) Har forresten endel brosjyrer om Nebraska, saa om du vil kan jeg sende de til deg naar jeg kommer hjem neste uke :)
30.mai.2011, 02:49
http://charlotteiusa.blogg.no
Troppsi
LISELOTTE FAIL!!!!

Rushmore skrives i et ord. Tard.
30.mai.2011, 08:03
http://troppsiusa.blogg.no/
Liselotte i Nebraska 11/12
@ Marte: Heisann :) Jeg har desverre ikke tid..

@Troppsi: oi shit, sorry!!!!! skal ikke gjentas! - kopiert rett fra vmor detta her altså!!
30.mai.2011, 16:33
http://lizusa.blogg.no
Anna Regine i Chicago 11/12
Ååh, heldigheldig! Herlig at de vil vise deg rundt!

Jeg også har hele tiden vurdert cheer, meen... skolen min har 2500 elever, og de vant state champions i år.. tror ikke jeg skal ta meg bryet med å ødelegge for dem, haha! Tenker å prøve Cross Country i stedet, også har ene (haha) vmor tilbudt seg å sjekke priser for dansetimer etter skolen så jeg kan fortsette med det der borte :))
30.mai.2011, 17:08
http://annaexplorius.blogg.no
MarenØA
åh,så flink du er til å lage headere! Kunne ikke laget en til meg? :-D
30.mai.2011, 21:50
http://marenoa.blogg.no
Kesia Olsen i Florida
sv Jeg sendte mail til jv treneren i stedet jeg, hun virker veldig positiv og hun sa hun skulle høre med varsity coach om jeg kunne få bli med. Alt jeg må gjøre nå er å krysse fingrene!! :D
31.mai.2011, 07:24
http://www.kesiafl.blogg.no
Kesia Olsen i Florida
sv Tusen takk! :D Det hadde vært såååå gøy å komme med!
31.mai.2011, 14:51
http://www.kesiafl.blogg.no
Andrea
SV: Seriøøst?! Å gud... Nå ble jeg litt nervøs her! Det virker jo skikkelig vanskelig!!! Var på en danseaudition i dag faktisk, det var jo bare for gøy siden jeg ikke kan danse i kompani elns neste år, men det var VANSKELIG. Haha, hvertfall når det er stiler du aldri har danset før! Og da lærte til og med læreren den bort kjapt og vi skulle bare henge med.. Synes det var utfordrene nok jeg. Men og bare se også huske?! Ahh.. tror ikke det blir noe dance team eller cheer på meg, altså!
31.mai.2011, 22:43
http://andreausa.blogg.no
Anna Regine i Chicago 11/12
sv. Ja, høres syykt skummelt ut med tryouts, men virker jo artig å prøve :D

Har ikke sæærlig til kondis jeg heller, da, men.. løper bare når jeg må (dvs til bussen og i gymmen). Vil prøve det ut, og må jo gjøre NOE for å ikke bli kjempetjukk. når jeg er der.. ! Tror det skal bli gøy! Skolen min starter 24. august, men jeg skal visst være der nede allerede 16. august.. Husker ikke når tid NY-turene var? Når starter skolen din og når reiser du (om du vet) og sånn? :)
02.jun.2011, 00:47
http://annaexplorius.blogg.no
Solveig Christine Helgesen
Cheerleading er kjempegøy, gikk på det selv før, ble veldig flink også, helt til jeg fikk kyssesyka og måtte kutte ut risikosporten :( En tid jeg savner! Men krever utrolig mye styrke, og kroppskontroll
03.jun.2011, 00:38
http://solveigchr.blogg.no
Anna Regine i Chicago 11/12
Det finnes sikkert videoer av cheerlaget deres på youtube også, da! :-) Har du deltatt på noe slikt før? Går siiikkert fint :D

Jeg har ikke snakket med noen på skolen, har bare hørt og spurt gjennom explorius og vfamilien.. har ikke kontaktet områderep, engang, jeg.. har du? burde jeg?

Fant nettopp ut at det blir CC-trening omtrent HVER dag, også i helgen :))) to timer. Det visste jeg ikke.. haha. Blir fit, da!! Kommer jo til å være død hvis jeg skal på dansetrening ETTER det igjen.. hm. Hadde tenkt å kanskje delta i noen klubber også, jeg.. Alt for mange muligheter!

Får du være med til NY om du reiser 29.juli?:)
07.jun.2011, 14:56
http://annaexplorius.blogg.no

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits