lizusa - Et stk syk vertsmor + droppe New York-camp framfor ferie med vertsfamilie?

Et stk syk vertsmor + droppe New York-camp framfor ferie med vertsfamilie?

bloglovin Før avreise // 10.jun.2011 @ 19:27 // Kommentarer (9)

I begynnelsen av mai ble vertsmor ganske syk. Hun var kvalm, hadde vondt og var generelt i dårlig form. Legene trodde hun hadde noe som kalles en cyste, som er en betennelse i livmoren. Dette gjør utroolig vondt og kan kreve operasjon iløpet av natten. Hun har vært frem og tilbake på sykehuset, men det var virkelig umulig å finne fram til det som forårsaket smertene og det ble en god del usikkerhet i hjemmet; Kommer jeg til å dra? Hva skjer? Skal jeg få ny vertsfamilie? Hvordan blir det å bo hos en syk vmor?

Det gikk et par uker, etterhvert runda kalenderes måneden.   Røngten og blodprøver ble tatt - det betente punktet var ikke der. De fant absolutt ikke ut hva det var, og vmor ble bare verre.. Så på mandag la hun seg under kniven. Noe hadde bundet seg og falt sammen og alt var kaos. Samme kveld fikk jeg en mail fra vertsmor --  Operasjonen gikk bra og hun er nå allerede på god bedringsvei!! :-)  

 Tenkte jeg skulle vente med å dele det med dere til jeg fikk vite hvor veien ville taaa. Men nå er alt supert igjen! 

Vertsmor har forresten også pratet lenge om tidligere avreise. Planlagt avreise var den 12. august (da ankommer jeg Scottsbluff 2/3 dager før skolestart), men de ville jeg skulle dra allerede den 31. juli for å reise rundt på ferie i Nebraska. Jeg har jo vært positiv til dette, ville jo bare gitt meg bedre tid til å bli kjent med familien før skolestart, og mulighet til å oppleve ganske mye. Men jeg fikk for noen minutter siden en mail fra Explorius. Jeg må velge mellom Soft landing-campen i New York og tidligere avreise/ferie med vfamilie. Er veeldig usikker, men tenker jo på det at jeg mest sansynlig ikke blir å oppleve New York dersom jeg takker nei til campen.. Samtidig kan det jo også bli omvendt?.. Ahhh! Må svare innen tirsdag også..

 

Stemingsbilde!  Ser jo helt gris ut, har skjært opp jordbær...

 

Nå skal jeg på camping, snakkast!!


  9 kommentarer

june
ojjda, kjipt at du blir satt i en situasjon hvor du er nødt å velge da :/ vanskelig valg...

når jeg var på ferie nå så kjørte vi igjennom scottsbluff og jeg vi så det som mest sannsynlig skal være high schoolen din... scottsbluff junior/senior highschool?? den så stooor å fin ut! kjørte også igjennom byen. virker som en kjempekoselig by!

GLED DEG ! :-) haha
10.jun.2011, 21:08
http://junemaria.blogg.no
Aina
Jeg ville valgt å dra på campen for du får kanskje ikke en sjanse til å dra til NY igjen, men samtidig hadde det vært kjempegøy å opplevd Nebraska med familien og blitt bedre kjent med dem. Tror personlig jeg ville valgt NY-campen, men så har jeg alltid hatt lyst til å dra dit og oppleve byen, da :-) Lykke til med valget! Du får det sikkert fantastisk uansett hva du velger :)
10.jun.2011, 22:25
http://ainasa.wordpress.com
:D
NEWYORK-CAPMEN
10.jun.2011, 22:27
Anna Regine i Chicago 11/12
Så bra at det ser ut til at hun blir frisk igjen!! :) Virker som dere kommer godt overens, så hadde jo vært utrolig kjipt å måtte starte venteprosessen igjen.

Områderep. har ikke sendt meg mail, neii.. ! Får snakke med vfamilien om det først, kanskje!

Jeg leste på en blogg en dag om ei som dro tidligere for å være med familien, først var hun glad hun gjorde det, men etter noen måneder angret hun på en måte litt, fordi hun ikke fikk møte de andre studentene osv..! Men hufff, disse valgene! Kanskje det heller går an å utvide oppholdet på slutten? Hmm.. tror ikke du vil angre uansett hva du gjør, jeg! Det blir fett uansett, liksom. Men glad jeg slipper å velge mellom dette! Følg hjertet ditt!...... haha neida... men joda.

Tror jeg også får avreisedato 12.august, forresten! Coool?

Kos deg på camping og massemasse lykke til med valget!
10.jun.2011, 23:53
http://annaexplorius.blogg.no
Kesia Olsen i Florida
Jeg syns du burde dra på campen! Hadde jeg hatt mulighet til det, hadde hvertfall jeg helt klart dratt på camp!
11.jun.2011, 00:01
http://www.kesiafl.blogg.no
Stine
Herregud for et valg, du får kaste mynt og kron... neida, men uansett hva du velger blir det nok veldig bra. Du kan kanskj lage deg en liste, og se hvilken side som blir lengst, hehe. Er det virkelig ingen mulighet for at du kan delta på New York campen før du drar til familien om du har tidligere avreise? Det burde jo egentlig være det siden det er en av hovedtingene explorius reklamerer med. Jeg vurderte i alle fall sterkt å reise med dem, og mye av grunnen til det var campen... Uansett hvilket valg du tar blir det nok bra:)
11.jun.2011, 00:10
http://stiinusa.blogspot.com
june
Hvis jeg tenker tilbake og ser for meg at jeg hadde fått det samme valget hadde jeg anget om jeg ikke hadde dratt til NY. For, du vil bli godt kjent med vertsfamilien din uansett... og tenk deg da, om noe går galt og du ender opp med ny famile.. da begynner du kanskje å angre. Men likevel så hadde det vært veldig kjekt med tur rundt i Nebraska.. men, du skal jo bo der.. og det er jo heller tilfeldig at de vil ta deg med på tur rundt i nebraska enn at de ville ha tatt deg med til NY om du skjønner! :-)

Tror også en tur til NY er et større minne enn rundtur i Nebraska! Tenk deg gooodt om.
11.jun.2011, 05:41
http://junemaria.blogg.no
Ut fra google å dømme er Nebraska og New York ganske ulike! Dra til NEW YORK! NEW YORK ER USA... Gleder meg til å lese om din tid som amerikaner, vurderer å dra selv 2012-2013 :DD
13.jun.2011, 20:39
agnes
Hej!

vad roligt, då kommer vi till samma camp i NY :D Jag ska bo i en förort till Omaha, såg att du skulle bo i heelt andra änden av delstaten.. ;) vet du vilken flygplats du ska till (inrikes) antagligen inte samma men.

Har du lust att länka?

kram

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits