lizusa - Kan endelig starte på visumsøknaden!

Kan endelig starte på visumsøknaden!

bloglovin Før avreise // 19.jun.2011 @ 15:19 // Kommentarer (2)

# VISUM:
Har da ENDELIG mottatt DS 2019 (noe man trenger for å søke visum), og jeg er klar for å brake løs med om hvorvidt jeg kommer til USA for å delta på terroraksjoner eller for å selge seksuelle handlinger. Har nettopp vært nede hos fotografen for å ta bilde til søknaden, OG DET KOM PÅ 495 NOK. (og det ble stygt!) Alle andre har jo gitt rundt 250,-.. Jaja!;


Ble for noen minutter siden ferdig med søknaden, også ser jeg den feilen i dèt jeg printer ut...   I starten av søknaden skal du skrive inn navnet ditt.  Jeg var litt i full fart, og tolket forklaringen ved "given names" som navn du hadde fått oppgjennom årene(!!!). Og jeg hadde da ikke fått noen senere navn, så jeg skrev FNU, noe man skulle skrive hvis man ikke hadde det. Men given names betyr jo fornavn, så jeg skrev nettop det at jeg ikke hadde noe navn. Oog det er for sent å endre............ heheherregud.  

 

# ELLERS:
Har fått vite at en av vertsfamiliens tidligere utvekslingsstudenter kommer på besøk i november! Hun heter Yuka, og kommer fra Japan. Da hun bodde hos familien kom hun inn på Scottsbluffs drill team, og de vant state competition! Hun er engelsklærer i dag i Japan :)Yuka :)  Blir sikkert kjempe spennende og gøy! Og sikkert litt rart. Vertsmor er helt i hundre, haha!

 

Hadde også avslutning med klassen på torsdag. Fin klasseeeeeee! Året har gått SYKT fort, og jeg skjønner ikke at neste skoledag ikke er på denne skolen og med de elevene. Og heller ikke at det ikke er mer skole på 2 mnd..Og til alle dere som ikke har fått familie enda; på skolen våres har 3/10 fått vertsfamilie. No hurries! (enkelt for meg å si)  Vedder på at de som venter lengst kommer til et paradis!!

 

God sommerferie!!! Har et par spørsmål osv., men de kommer senere!


  2 kommentarer

Anna Regine i Chicago 11/12
Så gøy å få møte den tidligere utvekslingsstudenten til vfamilien! Hun så skikkelig hyggelig ut :)

Venter fortsatt på DS 2019 jeg da, MEN... :):) gruer meg, men gleder meg til å bli ferdig.
20.jun.2011, 22:12
http://annaexplorius.blogg.no
Anna Regine i Chicago 11/12
sv: ææh, håper det!

Jeg også lurer på scrapbook! Har kjøpt inn litt ting og sånn, men har ikke satt i gang.. haster kanskje liiitt!

Sant det der med fb-chat! Også spør de gjerne om flere ting om gangen og jeg bruker laang tid på å formulere meg riktig så de ikke skal misforstå og de spør mer og mer og meer og jeg rekker ikke henge med.. haha.. men bedre enn mail likevel, synes jeeg!
23.jun.2011, 21:54
http://annaexplorius.blogg.no

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits