lizusa - Jobbing med cheerteamet

Jobbing med cheerteamet

bloglovin Blogg // 12.sep.2011 @ 03:51 // Kommentarer (1)

Rett før jeg begynte på cheer, eller i det hele tatt vurderte det, sa coachen at jeg ikke trengte å betale NOE for dette. De skulle fikse det, kanskje selge noe, jobbe etc., det skulle hvertfall ikke koste meg noe. På lørdag ble cheerteamet innkalt til noe jobbgreier, og jeg har en følelse av at det var for å tjene inn til uniformen/utstyret mitt. For dette er dyre greier! Og jeg er i Amerika??

 

Vi måtte jobbe på et marken (boder, hoppeslott etc.). Vi ble delt inn i grupper og fikk forskjellige stasjoner, hvor jeg og ei annen på temaet endte opp i bingohjørnet.


Uansett, var det noe jeg la merke til iløpet av dagen var det .. baksnakking, og det å gå rett til personen du baksnakket og si at du er ekstremt glad for at dere to er venner.  Ble helt satt ut av det, satt der og bare himlet med øynene.  Da vi ble delt opp i stasjoner ble det også litt misforståelser, slik at to grupper endte opp på èn stasjon. Den ene gruppen krevde akkurat den stasjonen, for de fikk den først. Den andre gruppa gikk misfornøyde til en annen stasjon. Iløpet av dagen fant den første gruppen at stasjonen de hadde krevd var kjedelig og fæl, og gikk til den andre gruppa for å bytte. De sa selvfølgelig nei, for deres var mye morsommere. De kom tilbake, ekstremt misfornøyde, sure og baksnakket denne gruppen for FULL hals, for de var drittragiske som ikke ville bytte med de.. Er det mulig..

 

Så bortsett fra at jeg må lære meg å være slik selv, går alt superfint fremdeles. Selvom jeg begynner å gå tilbake til mine gamle datavaner(....). Skal snart svare på spørsmålene!! :)


  1 kommentarer

Kesia Olsen i Florida
Åh, sånn er det på cheerteamet mitt også! Blir GAL!
12.sep.2011, 06:06
http://www.kesiafl.blogg.no

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits