lizusa - Homecomingdress

Homecomingdress

bloglovin Blogg // 18.sep.2011 @ 09:04 // Kommentarer (2)

Den helgen her har vært SUPER. Fredag fikk jeg shoppet litt klær, deretter dro jeg til Kelcie og danset på WII med hun og noen venner av hun. De tok meg også med på cruising, altså liknende RÅNING, men det var gøy. Dagen etter dro jeg med Kelcie og Savannah for å se etter homecomingdress!!!  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få forklart hva homecoming er, men det er hvertfall en uke med ekstra school spirit, kamper, forskjellige utkledninger hver dag i en uke, og homecoming dance.

haha.

Jeg valgte ingen av de, men prøvde de på og.. nei. Tror jeg må lete på nettet!

Uansett, til homecoming dance skal man helst ha en date.  Dere ANER ikke hvor mye jeg har tenkt på hvem jeg vil gå med, fordi alle jeg kunne tenke meg å gå med har kjæreste... Hittil har jeg blitt spurt 2 ganger og svart nei, og det er skikkelig vanskelig. Nå har kjæresten til vertssøstra mi prøvd å finne meg en date, så vi får nå se da!!

 


  2 kommentarer

Caroline
Å fy søren. Det høres super morsomt ut, men du må helst ha date? Hoho, lykke til LL, blir nok rått :p
18.sep.2011, 12:06
http://bluehairedboys.blogg.no
Kesia Olsen i Florida
Jeg tenker også sykt mye på hvem jeg skal gå med! Har blitt "spurt" en gang, men jeg sa nei... Når er det dere har homecoming? Vår dance er 7. oktober (:
18.sep.2011, 17:13
http://www.kesiafl.blogg.no

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits