lizusa - laurdag

laurdag

bloglovin Blogg // 02.okt.2011 @ 21:14 // Kommentarer (3)

Sitter med en skikkelig god følelse i magen nå! Dagen startet med at jeg våknet kl0800, og at jeg hadde bursdag hadde jeg helt glemt bort. Jeg våknet selvsagt ikke av meg selv så tidlig, men av en sterk vibrasjon og meldingstone, hvor meldingen viste liz!!!!!!!!!!!!!!. 

Så tok vertsmor meg med til Subway (serriøst.jeg.elsker.subway), spiste og så videre til en volleyballkamp i nabobygdaa. Der fikk jeg også møtt en utvekslingsstudent jeg har pratet litt med, helt tilfeldig! Var skikkelig stemning, cheerleadere etc. Deretter tok Rhonda, Kelcie og vertsmor meg med på shopping!! Og midt under shoppinga ringer Donna sammen (områderep) med datra, venner og utvekslingsstudenter  meg og synger for full hals, mens de står å gjør seg klare til deres homecoming.  Da vi endelig kom hjem var det bare noen få timer til jeg skulle ut igjen; bursdagsfest til ei jente fra Gering, altså nabobygda. Såå gøy! En ORDENTLIG typisk amerikansk bursdag med beer(vann)pong, just dance, grilling ++. Startet med rundt 15 stk, og etterhvert kom det skikkelig mange. Noen lukta skikkelig øl, og midt i festen begynte folk å planlegge at de skulle videre og røyke litt weed. Det er forresten helt normalt her borte! Alle røyker weed og synes det er dritrart at det er unormalt i Norge.

 

Tommaso, Arianna(bursdagsbarneet!) og Carlos! 

HEIDI, følg med på slutten! hahha

Noen spurte meg også hvor jeg var fra, og jeg svarte Norge, selvfølgelig hehe. Så sa hun at hvis hun ikke hadde visst at jeg var en utvekslingsstudent, så hadde hun trodd jeg var en amerikaner! For jeg hadde visst null akksent og snakket flytende.  Var morsomt å høre, føler jeg suuuger! Og i dag skal vi feire enda litt mer! 

 

 

Også har min kjære bror bursdag i dag!

nå trur jeg han blir 15


  3 kommentarer

Troppsi
eHehehehehehe
02.okt.2011, 23:42
http://troppsiusa.blogg.no/
Viktoria
Lisepotte er nå 17<3 og du må se på face... :)) hihi gratzzzz med daan som var <3
05.okt.2011, 03:17
http://vikinusa.blogg.no/
Synnøve
Hei Lise Lotte

Er hos Gunnar og Ju. Morsomt å følge deg på bloggen. Erik synes det var morsomt å se deg på bildene. Han likte især dansevideoen. Ha en fortsatt god dag. Vi er glad i deg! Hilsen fra oss alle sammen.
05.okt.2011, 17:43

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits