lizusa - Homecoming dance!

Homecoming dance!

bloglovin Blogg // 12.okt.2011 @ 01:12 // Kommentarer (2)Homecoming var egentlig litt skuffende. Eller, hvertfall helt annerledes enn det jeg hadde forestilt meg. Det hele foregikk i kantinen, og alt av bord var bare gjemt bort i stengte ganger. Også var det en stor skjerm med et albumbilde + DJ'ens navn, og DJ-bordet ved siden av. Langs veggene var det også rekker med stoler, slik man ser på film. Altså der ei jente sitter og venter på at en gutt skal be hun opp til dans. Og selvfølgelig - midt i rommet, jokkende ungdommer.


Makayla & kjæresten, meg, Kaylie(vertssøster) & kjæresten.

Tror ALDRI jeg har følt meg så stygg. Ble sminket i en sminkeavdeling, og så helt uufffgrusomt ut. Så NEI, det er ikke bare bildet som ser helt sykt stygt ut av meg - jeg så faktisk så fæl ut. Haha!

Dansingen var verst.  Åhahah, så .. fælt. Jentene sto bare og shaket rumpa for harde livet med en gutt jokkende bakpå. Det ble litt for awkward for noen av oss utvekslingsstudenter, så vi holdt oss litt i skyggen. Kom HELE tiden en svær muskuløs gutt bort til meg og spurte om å danse, og jeg bortforklarte meg hele tiden. Sa 5 minutter, så kom han med "okey so  two songs?", og tror dere ikke han kom bort igjen NØYAKTIG etter to sanger?! Plutselig ville han ta meg med i MIDTEN. Danset litt med han da, og det var sykt kleint. For meg hvertfall.

Også kom jeg hjem til noe,Mandagen etter kom også personen jeg egentlig ville gå med med: hvorfor spurte du ikke meg? Jeg ville gått med deg.  .... .... .... ....
også føler jeg meg egentlig slem, eller litt fornærmet, fordi en av utvekslingsstudentene for noen dager siden, drev og hintet fram at de ikke var bra nok for meg, fordi jeg sa nei til å gå med de..  Men det var jo hvertfall ikke derfor.

 

Og, her om dagen blejeg bedt til homecoming i Gering (nabobygda)! Er nå til lørdag. Vet ikke om jeg skal skaffe meg enda en ny kjole, eller bare gå for den jeg har. Den var ganske dyr, men ENESTE jeg fant som jeg synes var helt grei..  Amerikansk klesstil vetttt. Er superexcited, selvom jeg vet hva som venter meg. Ha.ha. 

Ble også spurt her om dagen, om jeg kunne tenkte meg å gå på et konferansemøte(??), og snakke om Norge. Skjønner ikke helt at jeg takket ja til det, men det er altså i morgen. Så får vel begynne å gjøre litt notater.

Skikkelig gammelt bilde, eneste jeg har.. fra Norge.


  2 kommentarer

Kesia Olsen i Florida
Haha, homecoming var skikkelig kjipt her også...
12.okt.2011, 03:09
http://www.kesiafl.blogg.no
Kan fort bli nokså komplisert..... men kjolen var riktig fin den.
13.okt.2011, 18:19

Skriv en kommentar her:


//NAVN
//E-POST
//DIN HJEMMESIDE/BLOGG
din kommentar:


LAGRE?
bloglovin

Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits