lizusa -

:-)

bloglovin Published 15.okt.2011, 20:57 // Kommentarer (0)

Foråkommetildennyebloggenminklikkerdereher.Bloglovinkontoen/følgerebliroverført.

Endeliiig :D:D

 

For å følge meg videre

bloglovin Published 15.okt.2011, 00:53 // Kommentarer (0)

Homecoming dance!

bloglovin Published 12.okt.2011, 01:12 // Kommentarer (2)Homecoming var egentlig litt skuffende. Eller, hvertfall helt annerledes enn det jeg hadde forestilt meg. Det hele foregikk i kantinen, og alt av bord var bare gjemt bort i stengte ganger. Også var det en stor skjerm med et albumbilde + DJ'ens navn, og DJ-bordet ved siden av. Langs veggene var det også rekker med stoler, slik man ser på film. Altså der ei jente sitter og venter på at en gutt skal be hun opp til dans. Og selvfølgelig - midt i rommet, jokkende ungdommer.


Makayla & kjæresten, meg, Kaylie(vertssøster) & kjæresten.

Tror ALDRI jeg har følt meg så stygg. Ble sminket i en sminkeavdeling, og så helt uufffgrusomt ut. Så NEI, det er ikke bare bildet som ser helt sykt stygt ut av meg - jeg så faktisk så fæl ut. Haha!

Dansingen var verst.  Åhahah, så .. fælt. Jentene sto bare og shaket rumpa for harde livet med en gutt jokkende bakpå. Det ble litt for awkward for noen av oss utvekslingsstudenter, så vi holdt oss litt i skyggen. Kom HELE tiden en svær muskuløs gutt bort til meg og spurte om å danse, og jeg bortforklarte meg hele tiden. Sa 5 minutter, så kom han med "okey so  two songs?", og tror dere ikke han kom bort igjen NØYAKTIG etter to sanger?! Plutselig ville han ta meg med i MIDTEN. Danset litt med han da, og det var sykt kleint. For meg hvertfall.

Også kom jeg hjem til noe,Mandagen etter kom også personen jeg egentlig ville gå med med: hvorfor spurte du ikke meg? Jeg ville gått med deg.  .... .... .... ....
også føler jeg meg egentlig slem, eller litt fornærmet, fordi en av utvekslingsstudentene for noen dager siden, drev og hintet fram at de ikke var bra nok for meg, fordi jeg sa nei til å gå med de..  Men det var jo hvertfall ikke derfor.

 

Og, her om dagen blejeg bedt til homecoming i Gering (nabobygda)! Er nå til lørdag. Vet ikke om jeg skal skaffe meg enda en ny kjole, eller bare gå for den jeg har. Den var ganske dyr, men ENESTE jeg fant som jeg synes var helt grei..  Amerikansk klesstil vetttt. Er superexcited, selvom jeg vet hva som venter meg. Ha.ha. 

Ble også spurt her om dagen, om jeg kunne tenkte meg å gå på et konferansemøte(??), og snakke om Norge. Skjønner ikke helt at jeg takket ja til det, men det er altså i morgen. Så får vel begynne å gjøre litt notater.

Skikkelig gammelt bilde, eneste jeg har.. fra Norge.

such a good night

bloglovin Published 10.okt.2011, 05:55 // Kommentarer (1)

SÅ i dag var det homecoming game! Det er altså siste football game før sesongen er over! Vanligvis pleier de å velge et drittlag å spille denne kampen mot, fordi homecoming er så stort og noe man feirer, så man vil helst ikke tape. Veel, i år måtte vi spille mot Gering (nabobygda), som er en av våres største fiender, og flinke!!! Så folk var skikkelig redde vi skulle tape. Men vii vaant! 17-0! Var skikkelig kaldt (8 grader!!), så vi dro før det kampen var over.

 


Men noe av det største for min del, var vel det å endelig steppe inn i cheerleadingklærne, og bli introdusert for publikum som en cheerleader. Vi ble ropt opp en og en, fult navn og datter av . De brukte ikke uniformen denne gangen men football jersys, og jeg skulle desverre ikke cheere ettersom jeg ikke kan alle cheerene enda.  Men det gjorde meg ikke så mye, følte meg så bra!! Alle la merke til meg, pratet og ropte.  Var også en godt voksen mann som blinket til meg hele tiden, og i køen kom han med "so you're a cheerleader?". Og jeg bare.. ehm. halfway, og løp.  Det var skikkelig steming, jeg var i 100, og alt føltes ordentlig amerikansk! Etter kampen ble jeg også bedt bort på film hos noen i Gering, som også var skikkelig koselig!!


heheherrugd.


se på hun baki der, hehe


kuleste cowboyen jeg VET om!! her om dagen kom han med rutete skjorte i flanell, slitte jeans,cowboyhatt og cowboy boots på skolen. Elsker det.film

tommaso, meg, maggie

logan, carlos, arianna, ciera, thomas

best night ever!! aaah

Hvordan ser bloggen min ut hos deg?

bloglovin Published 08.okt.2011, 19:24 // Kommentarer (5)

Okei, jeg bruker Google chrome, og bloggen min skal se slik ut: 

 Men har fått høre at den ser skikkelig annerledes ut i firefox, internet explorer etc.  Hvilken nettleser har dere?

 

I dag er det homecoming, det kommer ei norsk jente til homecomingen våres!!!!! Hun heter Liz også!

Pride, Pep rally, og bilder for avsien

bloglovin Published 06.okt.2011, 03:05 // Kommentarer (4)

På skolen i tysktimen fikk jeg vite om en såkalt skoleparade(pride= som skulle gå gjennom byen. Det var akkurat som et russetog, hvor  hver skoleklubb/sport hadde sin henger som de satt på, skrek og sang, og hevde ut godteri til småbarna i veikanten, istedenfor russekort. Jeg er med i german club så satt på med dems henger!

 


Etter paraden var det Pep Rally.   Cheerleaderne + drillteam opptredte, lærerene hadde kledd seg ut og danset, konkurranser, litt om de forskjellige sportene vi har, og tilslutt kåring av homecoming king and queen! Det var såå steming og skikkelig morsomt!

 

 Film fra kvelden:

 

 

 .. forresten - det er homecoming denne uka, og nesten ingen kler seg ut.. Toppen 10 stk.  Tydligvis sjeldent at noen gjør det. Og enda en ting; jeg har fremdeles ikke en date til homecoming... Og homecoming er på lørdag! Så vi får nå se da.

laurdag

bloglovin Published 02.okt.2011, 21:14 // Kommentarer (3)

Sitter med en skikkelig god følelse i magen nå! Dagen startet med at jeg våknet kl0800, og at jeg hadde bursdag hadde jeg helt glemt bort. Jeg våknet selvsagt ikke av meg selv så tidlig, men av en sterk vibrasjon og meldingstone, hvor meldingen viste liz!!!!!!!!!!!!!!. 

Så tok vertsmor meg med til Subway (serriøst.jeg.elsker.subway), spiste og så videre til en volleyballkamp i nabobygdaa. Der fikk jeg også møtt en utvekslingsstudent jeg har pratet litt med, helt tilfeldig! Var skikkelig stemning, cheerleadere etc. Deretter tok Rhonda, Kelcie og vertsmor meg med på shopping!! Og midt under shoppinga ringer Donna sammen (områderep) med datra, venner og utvekslingsstudenter  meg og synger for full hals, mens de står å gjør seg klare til deres homecoming.  Da vi endelig kom hjem var det bare noen få timer til jeg skulle ut igjen; bursdagsfest til ei jente fra Gering, altså nabobygda. Såå gøy! En ORDENTLIG typisk amerikansk bursdag med beer(vann)pong, just dance, grilling ++. Startet med rundt 15 stk, og etterhvert kom det skikkelig mange. Noen lukta skikkelig øl, og midt i festen begynte folk å planlegge at de skulle videre og røyke litt weed. Det er forresten helt normalt her borte! Alle røyker weed og synes det er dritrart at det er unormalt i Norge.

 

Tommaso, Arianna(bursdagsbarneet!) og Carlos! 

HEIDI, følg med på slutten! hahha

Noen spurte meg også hvor jeg var fra, og jeg svarte Norge, selvfølgelig hehe. Så sa hun at hvis hun ikke hadde visst at jeg var en utvekslingsstudent, så hadde hun trodd jeg var en amerikaner! For jeg hadde visst null akksent og snakket flytende.  Var morsomt å høre, føler jeg suuuger! Og i dag skal vi feire enda litt mer! 

 

 

Også har min kjære bror bursdag i dag!

nå trur jeg han blir 15

Pakke i posten

bloglovin Published 01.okt.2011, 05:52 // Kommentarer (3)

ikke fra familien meeen


Brune converse!!! finallyyyyVideoblogg: svar på spørsmålsrunde #2

bloglovin Published 30.sep.2011, 15:29 // Kommentarer (0)

-

 

nå drar jeg på skolen!! var innom en blogg og så at hun hadde lagt ut en poll, synes det var smart, så gjorde det jeg også! så sjekk den ut i sidebareen :-))

Homecoming i Ogallala

bloglovin Published 26.sep.2011, 23:19 // Kommentarer (2)

 

Åh, den helgen her har føltes som en uke! Fredag tok Kelcie, søstra og moren meg med til Ogallala, en by i Nebraska, 2 timer unna oss. Søstra var nemlig blitt bedt til kjærestens homecoming, så mens de holdt på var vi hos kjærestens mamma og snakket der. Hu var skikkelig søt, og stoppet plutselig opp midt i en samtale: "Liz, you are gorgeous. You are so gorgeous."  Og hun skulle ikke bare si det èn gang, hun sa det hele tiden, og rett før vi dro klemmet hun meg hele tiden mens hun sa at jeg ikke bare var jeg gorgeous utenpå, men også på innsiden. Haha, gotta love americans!

 
Se på guttebassen til høyre!! Hehehe nr 8. minigris"Is it raining??" "No, those are dead bugs!" 


Savannah og prinsebasseen

Så tok de meg med til the lake! En fake lake, minnet om kjære Norge♥  

Og vi sov over hos søstra til Kelcies mor, et helt SYKT stort hus, garasje på størrelse med huset mitt i Norge!!fikk tilogmed mitt eget romDa jeg kom hjem dro jeg ut igjen på sykkeltur med Thomas!! Hehe, fremmed syn for amerikanerene
Vi syklet til Carlos fra Brazil for å se hans nye hjem


HAHA, sere TV'en i bakgrunnen? Det er Carlos sin TV, og jeg klarte å ødelegge den!! 

Uansett, plutselig møtte jeg på ei som heter Sarah som spurte om jeg ville være med på kino! Kjøpte en BØTTE med popcorn og en gigantisk brus. Begge deler var større enn fjeset mitt. Syyykt


 

 Søndag dro jeg til Colorado med Luana og vertsfamilien hennes, og i dag har jeg fri. L8er!


Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits