lizusa -

Hva vil jeg prøve ut i USA

bloglovin Published 07.nov.2010, 20:50 // Kommentarer (6)

For tiden er dans den eneste timen i uken hvor kroppen min får beveget seg. Kan ikke si den får beveget seg så mye der heller, i og med at jeg.. bare står der... stokk liksom. Flott stokk.

 

hehe, neida.

 I det siste har jeg googla i sensurert antall timer, på jakt etter diverse fritidsaktiviteter jeg kan tenke meg å prøve ut i USA.  (Det hele avhenger av hva skolen har å tilby, som igjen avhenger av størrelse og elever)

 

VOLLEYBALL

//håper det går greit jeg låner bildet ditt @@Yngvild (nåværende utvekslingsstudent)

TENNIS


//google


SOFTBALL/BASKETBALL (haha...... høyden er med meg hvertfall!)


//google

DANS (hva enn slags dans som tilbys)

// google

Nesten som å se på meg selv, jo!! HEHEEE.....

 

Under intervjuet ble det også nevnt noe om art class. Man kan velge det som fag i skolen, eller som en fritidsaktivitet :-)   (edit: lei av art nå!!!!!!)

Q:  Hva kunne du tenke deg å prøvd?

Jeg klarer ikke mer!

bloglovin Published 02.nov.2010, 08:56 // Kommentarer (9)

USA står i hjernesentrum og videregående har falt bort. Får ikke snudd på det, jeg. Vurdert en liten periode å SLETTE alle utvekslingsblogger jeg følger, for nettopp den grunn å kunne"glemme" utvekslinga for en liten stund, og heller fokusere på SKOLEN. Her om dagen fikk jeg TO MINUS på en matteprøve liksom ehheh. Skuffet lærer, likegyldig elev. HALLO, jeg skal opp på 5'ern,, hjernen må kobles til realiteten, her!
Må forresten meddele at jeg hverken har fått søknadspapirene eller FAKTURAENE. Og frist for å betale første delsbetaling gikk ut i går. Så jeg bare...hehe......... oida...  stressnarkose

så bare Karensee, need some help

så bare... 4 timer senere... ny mail!!?

stressanfall slutt.

så bare..... back to samf

Image and video hosting by TinyPic

 

Edit: Nå fikk jeg de! 


Venter fremdeles på søknadspapirer!

bloglovin Published 23.okt.2010, 13:40 // Kommentarer (15)

Vet ikke om det er vanlig eller om jeg har duttet ut fra arkivet; explorius vandrer i sneglefart. Har sagt til meg selv et par ganger at tålmodigheten må tre til, og at eksamen heller skal stå som #1.
... Til tross for det er samfunnsfagboken enda ikke ferdiglest, og det er ca 1 mnd til dagen. Den ligger bare der på pulten og støver bort. "Ååh, i morra må jeg trekke meg fra alle planer, jeg skal lese så hjernen inntar grøtform!!", men så skjer inte det ;p;p;p;p;P;p.

Uansett, har en annen roman jeg skal ha lest ferdig + analyse fra/til/på skolen. Å stresse er vel ikke min stil, så gjelder bare å sette igang :-)

 Synes dog jeg trenger litt ros for å ha skippet et par av disse dagene til fordel for denne eksamenen. Selvom øvingen ikke har skjedd, så har tanken vært der! Og det er jo tanken som teller, heheee.

 

For dere med øyne(...), har jeg også fått plassert inn to nye bloggere i lenkefeltet! :Disse er forsovet også de eneste, så dersom flere utvekslingsstudenter faller i tanke om å utveksle lenker; i'm in!

Utveksling 11/12

bloglovin Published 22.sep.2010, 09:34 // Kommentarer (7)

Opprettet en blogg ca 11 måneder i forveien, jeg! :-)  Venter på en bunke papirer fra Explorius, virker som de er veldig busy for tiden. Overlever, da. Jeg tar eksamnene jeg egentlig skal ta når jeg kommer hjem, nå til jul og i vår. Fikk boken for dette årets eksamen først forrige uke, og det er ca 2 mnd til DAGEN. Altså, 250 store sider bedekket av fagstoff ut av en annen verden, pensum på ett år.  Virker litt rart at jeg tar en eksamen to år i forveien, heheee.

 

JEG KLARER DET!! Haha.

 


Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits