Oppdatering av lenker

bloglovin Published 25.jan.2011, 19:21 // Kommentarer (10)

Nå har jeg oppdatert linkene mine! Jeg har også lest gjennom aaalle kommentarene mine for å se om jeg har oversett noen :)Linkene er oppdatert ved å tilføye underorganisasjon! (Fooor de som reiser med Explorius). Synes det er kjekt :-)

 

Ellers er det ikke noe nytt på USA-fronten. Kommer snart et innlegg om tanker rundt USA, kostnader, datoer osv. Sikkert greit å vite for de som skal søke 2012/2013.
Haha, har også blitt sånn "alle venneforspørsler på facebook er vertsfamilie!!!!yeah"- og godtok en godt voksen gris fra Kasakhstan. :-) Er jo så naiv av meg, jeg har jo blondt hår(!!) på profilbildet mitt, ikke mulighet for gjenkjennelse(..............).

 

Utvekslingsstudenter 2011/2012 - legg gjerne igjen lenkene deres, så linker jeg!:---) Litt (veldig) dårlig på å skaffe nye linker på egenhånd.-

Follow my blog with bloglovin'

bloglovin Published 19.jan.2011, 08:18 // Kommentarer (8)

I går fikk bloggen min noe nytt!

 


Slik at nå kan dere gjøre som meg!

 


Tulla, haha.

 

bloglovin

Meldte meg forresten opp til eksamen nok en gang i går. fml

Søknad godkjent i USA!

bloglovin Published 13.jan.2011, 22:21 // Kommentarer (16)

Fikk akkurat mail fra ICES, søknaden min er nå godkjent og de er i gang med å lete etter en vertsfamilie. Iløpet av de neste månedene vil jeg få detaljer osv. om vertsfamilien.

 

ICES har forresten ikke slike studentprofiler, så jeg vet ikke pr dags dato hvor jeg er "annonsert" (altså i hvilken region de søker etter vertsfamilie i første omgang), og heller ikke hva som er blitt skrevet om meg osvosv. Den er litt kjip, men jeg overlever! Kan jo bare ringe dersom vannet koker over av nysgjerrighet. Herregud, da burde jeg jo ringt i går. (...)

Så nå er det feiring med makroner! Håper de blir like fine som forrige gang!!

Tenk at jeg var innom restaurant og matfag-linjen aa... Hadde nok fått heftig skryt av Hellström

 

Dere har kanskje lagt merke til at jeg har satt alle kommentarer dere poster til godkjenning. Det er fordi dere er så sykt flinke på å kommentere gamle innlegg, og hvis jeg skal få med meg de så må jeg TYDELIG legge merke til de, hahah :-)

 

 

 

 Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits