Vertsmor har lagt planer + tryout for cheerleading!

bloglovin Published 29.mai.2011, 01:32 // Kommentarer (15)

For en veldig god stund siden fikk jeg en koselig mail av vmor. Hun hadde listet opp noen av de uendelig tingene hu ville vise og ta meg med på! Jeg blir nok å få oppleve litt av hvert, spesielt historiske steder(!!), heheeh

 

Riverside ZooBilde,bilde,bilde,bilde,bilde
Denver Zoo (Colorado)Bilde,bilde,bilde,bilde, bilde
Custer State Park (South Dakota)Bilde,bilde,bilde,bilde,bildeRush More (South Dakota)Cheyenne

Denver (Colorado)

 

Og sååå skal jeg til Elitches, bitches!! (Colorado)


 

+++ myye mer, men resten hadde dårlige bilder eller ikke fult like gøy, heeheh :) Skal visst få oppleve Amerika ordentliig! Hawaii, New York LML.

 

Har jeg forresten sagt at jeg skal på tryout for cheerleading når jeg kommer ned? Vmor har allerede snakket med rektor, og har da fått ordnet meg en tryout. HEEEeerregud, håper ikke jeg må stå alene i en stor gymsal, skrike og duske! Hahaha. Flere som vurderer.. cheer? :--)

Informasjonsmøte!

bloglovin Published 23.mai.2011, 18:11 // Kommentarer (11)

På lørdag var jo det store informasjonsmøtet! Jeg fant da ikke fram, enda jeg hadde med BILDE av hvordan det så ut. Så møtte jeg Marthe og fant ut at det lå rett over gaten (...). Og jeg skal liksom klare meg i USA?? Haha. Vi starta jo med å sjekke oss inn, ta SLEP-testen(var enkel i starten, litt verre mot slutten!) etterfulgt av lunsj.  Spiste lunsj med noen andre utvekslingsstudenter, koselig!! Vilde siitt bilde! :)

På infomøte snakket de om alt fra a-å, og enda jeg hadde hørt det meste fra før, var det mye nyttig info! Opplegget var også veldig bra, og jeg satt ved siden av en som var utvekslingsstudent i 1988.  Han fortalte mye interessant (de første 24 timene er viktiige), og vertsbroren hans hadde tilogmed omkommet under en Krig i Iran.. 

 Hørte masse pisspreik om informasjonsmøte til Explorius i fjor, men jeg synes det var supert i år!! :). Var noen representanter fra ICES der og tre utvekslingsstudenter fra 09/10. Ville egentlig snakke med de fra ICES, men ettersom jeg allerede har fått familie og klarhet i det meste jeg lurte på, og i tillegg kø for å prate, så stod jeg over. Hehe!

Scrapbookkkk. Har bare 2 måneder, 2 uker og 6 dager på meg!!! 

Gratulerer med dagen!

bloglovin Published 17.mai.2011, 23:03 // Kommentarer (5)

Lovte egentlig meg selv å ikke skrive et sånt innleg, men joda! Neste 17. mai er jeg jo utenfor norske landområder, og det ville vel vært litt teit å skulle gå i et 17.mai-tog midt i Nebraska, helt alene,  med et stort norskeflagg. Dere vet; store, øde sletter og en evig motorvei, og så plutselig en nordmann i bunad. Men lover, skal prøve å få med vmor på det!! Jeg har 87 dager igjen i Norge, dere! Det er SYKT! Selvom jeg fremdeles ikke har innsett at jeg skal dra enda. Vmor ville forresten ha en tidligere avreise så vi kunne bli bedre kjent før skolestart, så jeg sendte Explorius en mail.  Tenk da, enda tidligere! Jeg må jo snart kjøpe GAVE og PAKKE!! Neida, hehe. Driver an med en scrapbook til de, da :-))

 Har akkurat sendt over sjokolade til både vertsfamilie og områderepresentant. Vmor er syk for tiden, så sendte hu litt ekstra!

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive, så jeg håper bare at alle hadde en SUPER 17. mai!!!  Øvde på tyskgloser, jeg. Brötchen mit Käse!

Avreise den 12. august?

bloglovin Published 08.mai.2011, 18:38 // Kommentarer (29)

MEST sannynlig sitter jeg på flyet til New York den 12. august. Det er litt sykt å tenke på. Jeg skal til Nebraska, være der et år. Gå på amerikansk high school, fast food til hverdags, leve med en amerikansk familie. Jeg skal oppleve det dere ser på film, og se om virkeligheten kan måle seg med det som blir vist på lerretet.

Husker datoen 12.08.2011 bedre enn 01.10.1994. Eneste jeg for dagen prater om, er utveksling. Jeg kan bare tenke meg hvor lei folk er av å høre om det. Tror de rundt meg har begynt å innse at jeg faktisk skal dra og være borte for en god stund. Det har imidlertidig ikke jeg innsett, enda en vertsfamilie og trolig avreisedato er blitt gitt. Det er så urealistisk at JEG skal fly inn i en fremmed families liv og ta del av det, dra fra alt kjent til ukjent og krysse dammen. Alt i en alder av 16 og helt aleneVerdens beste mamma og pappa kommer ikke til å være der.  De vil befinne seg på den andre siden av kloden og kun tilgjengelige 1 time i uken. Jeg vil ikke lenger våkne opp til den logrende hunden min, eller møte de kjente fjesene hver dag på skolen. Skal begynne et nytt liv på ett år. Lang levetid, ja.

"Jasså, Nebraska?? Da tenker jeg på sletter og cowboyer!!"

Skal bli en cowboy, jeg.   
... Det er slanger der.

 

Nå er det bare ca 2 uker til infomøte!!  L000king forward


Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits