lizusa -

Søknad godkjent i USA!

bloglovin Published 13.jan.2011, 22:21 // Kommentarer (16)

Fikk akkurat mail fra ICES, søknaden min er nå godkjent og de er i gang med å lete etter en vertsfamilie. Iløpet av de neste månedene vil jeg få detaljer osv. om vertsfamilien.

 

ICES har forresten ikke slike studentprofiler, så jeg vet ikke pr dags dato hvor jeg er "annonsert" (altså i hvilken region de søker etter vertsfamilie i første omgang), og heller ikke hva som er blitt skrevet om meg osvosv. Den er litt kjip, men jeg overlever! Kan jo bare ringe dersom vannet koker over av nysgjerrighet. Herregud, da burde jeg jo ringt i går. (...)

Så nå er det feiring med makroner! Håper de blir like fine som forrige gang!!

Tenk at jeg var innom restaurant og matfag-linjen aa... Hadde nok fått heftig skryt av Hellström

 

Dere har kanskje lagt merke til at jeg har satt alle kommentarer dere poster til godkjenning. Det er fordi dere er så sykt flinke på å kommentere gamle innlegg, og hvis jeg skal få med meg de så må jeg TYDELIG legge merke til de, hahah :-)

 

 

 

 


Søknad befinner seg i USA

bloglovin Published 23.des.2010, 21:08 // Kommentarer (11)

Fikk i går mail om at søknaden min er videresendt til ICE, og at jeg vil få svar iløpet av de neste dagene. I mellomtiden skal jeg rydde opp i diverse bilder, tekster ++  ute på nett, som på noen måte kan virke provoserende for fremtidig vertsfamilie.

 

Må også meddele at 22 og 23. desember har gått i Papar Burgeria og Isoball (123spill).

Når er graduation?

bloglovin Published 20.nov.2010, 22:08 // Kommentarer (10)

Søknadspapirene går fremover. Legetime den 9. desember (dagen etter eksamen!!), engelsklæreren driver å fyller ut arket hennes,  og mor&far er godt igang med brevet de skal skrive.


MEN; school record transcript  - NÅR er graduation? Jeg kan da ikke den eksakte datoen, bare at hendelsen tar sted i 2013!  (Om vi ikke er døde da, såklart :-))     Noen som vet?

 

EDIT: Dersom flere lurer er det den 20.06.2011! :-)    kilde: rådgiver
Og jeg trodde det var ment som når vi graduata fra hele videregående, haha. fml

 Student letter endelig ferdiigggg. Ble jo... langt.

 

Er forresten ofte innom bloggen for å svare på kommentarer osv., selv om jeg ikke blogger like mye!! :-)

Søknadspapirene er her!

bloglovin Published 18.nov.2010, 21:50 // Kommentarer (4)

Mottok mail fra Explorius her om dagen, åpnet og skumleste. Fikk underorganisasjonen ICES, og livet er egentlig ellers veldig flott. ehehhe. Skjer ekstremt mye på skolen for tiden, men jeg har ikke klaget før nå; matte tentamen på eksamensdagen. HEHE.

 

Samfunnsfagen går til helvette, og samme gjør matten. HALLO, jeg sliter jo ikke med matte, og samfunnsfag var jo kjempe enkelt?? Nei, vurderer å be mamma om å beslaglegge PC'n min. Nå sitter jeg jo her og blogger fremfor dette jeg nettopp klaget over. God give me strength.

 
Blogger når jeg får mer tid:-)


Den 12. august 2011 starter livet mitt som amerikaner for ett år. Jeg reiser på utveksling med Explorius/ICES, kan kontaktes på mail; 94liseelp@live.no
bloglovin Daisypath Vacation tickers Image and video hosting by TinyPic
hits